Landbrug

I 2002 startede et landbrugsprojekt hvor vi gennem en dygtig afrikansk agronom har ydet støtte til undervisning i nye dyrkningsmetoder og anvendelse af nye resistente plantesorter og samtidig undervises i opsamling og rensning af regnvand og andre vigtige emner. Dette projekt blev så en stor succes, at Rockwoolfonden i 2006 overtog projektet, som de videreudviklede, og i dag er mange tusinde lokale bønder blevet oplært og kan klare sig selv.

FGM

I 2006 startede vi på foranledning af vores samarbejdspartnere i Tanzania et projekt mod kvindelig omskærelse og bortgiftning af småpiger (FGM= female genital mutilation). Begge dele har været forbudt i landet i mange år, men udføres desværre stadigvæk i visse områder af landet. Dette skyldes især gamle kulturtraditioner og manglende oplysning. Vores samarbejdspartnere nedsatte en komite, som planlagde, hvordan undervisning imod FGM kunne tilrettelægges. PULS skulle på den anden side finansiere lønninger til underviserne og materiale. Dette tiltag blev så stor en succes, at Dansk Missionsråd siden 2010 med midler fra Danida har sponseret projektet.

Hvor kommer pengene til projekterne fra?

PULS samler mellem 500.000 og 700.000 kr. ind om året i form af private donationer og gaver. Derudover får projekterne gennem ansøgninger støtte fra Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling og Civilsamfundsudviklingen med midler fra Danida.

Det er meget velanset, når både ansøgeren af midlerne og modtageren af midlerne bidrager med et beløb, da dette giver større ejerskab til projekterne.

For at få pengene til at række bedst muligt arbejder alle danskere gratis. Dog kan vi i særlige tilfælde købe ekspertise til opgaver, som PULS ikke selv besidder.

Hjælp os med at hjælpe

Når du støtter puls enten gennem medlemskab i foreningen eller gennem donationer, giver du os mulighed for at fortsætte vores arbejde. Selvom vi modtager sponsormidler til vores projekter, er det fortsat en stor hjælp med vores mange medlemmer og andre støtter. Dem sætter vi stor pris på.

Du kan støtte PULS på følgende måder ( husk at angive navn og adresse/mailadresse):

  • MobilePay: 910486 – her sparer du gebyr
  • Bankoverførsel: Reg. 9570 Konto Nr. 3866149 – via din netbank
  • Giro: 386-6149 via din netbank eller posthus

Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid skrive til vores email stoette@ulandshjaelp.dk for at høre nærmere.

Du kan selvfølgelig også følge med i vores projekter i vores nyhedsbrev. Her fortæller vi ikke bare om projekterne, men også lidt om folkene bag og om hvad vi ellers laver i foreningen.